Intreaba-ne

01. Ce reprezintă un depozit/ spatiu productie?

Conceptul de depozit si productie este unul bine cunoscut în întreaga lume, iar Sibiul nu face excepție în satisfacerea nevoilor pentru acest tip de servicii. Iți aduci bunurile sau masini pentru productie in parcul nostru, le încui într-un spatiu propriu cu lacăt și poți veni oricând vrei. Tu ești singurul care deține cheile. Spatiile de depozitare si productie sunt sigure, curate, uscate și accesibile prin folosirea unei chei, 7 zile pe săptămână. Poți depozita aproape orice, cât timp nu este perisabil, viu sau inflamabil.

02. Când am acces la bunurile mele?    

Poți veni și pleca oricând îți dorești, de luni până duminică. Mai mult decât atât, poți avea acces 24/7.

03. Cine va avea acces la spatial meu?    

Tu ești singura persoană care deține cheia la propriul lacăt, pe care îl poți primi de la noi sau îl poți aduce de acasă.

04. Unde se află Parcul Industrial si de Afaceri?    

Depozitul se află în Cisnadie–Sibiu–Romania , Str. Transilvaniei, nr. 5 si 11 ( la pagina de contact găsiți harta).

05. Cât spațiu îmi este necesar?    

Poți calcula în funcție de mărimea lucrurilor tale, mărimea vehiculului pe care îl depozitezi sau liniei de productie pe care o vei folosi. Dacă ești nesigur, personalul cu experiență te poate ajuta să determini mărimea corectă.

06. Cât de curând pot aduce obiectele la sediul Parc Industrial si de Afaceri?    

Poți muta lucrurile în aceeași zi în care vii la noi să închiriezi spațiul, cu documentele necesare completării și semnării contractului. Plata unei garanții și a primei facturi trebuie să fie făcută anterior mutării. Va rugăm să apelați la angajații noștri pentru detalii suplimentare.

07. Cât costă spatiul în Parc Industrial si de Afaceri?    

Prețul pe care îl plătești este determinat de mărimea spațiului de care ai nevoie. De aceea, promisiunea noastră este ca îți vom oferi cel mai bun spațiu posibil. Te putem sfătui cum să îți depozitezi bunurile și posesiile pentru a folosi la maximum spațiul.

08. De ce nu există prețuri afișate pe site?    

Estimarea spațiului de care ai nevoie nu este atât de simplă pe cât pare. Îți recomandăm să ne dai un telefon, FĂRĂ NICIUN FEL DE OBLIGAȚII, pentru a beneficia de prețul corect pentru spațiul de care ai nevoie.

09. Cum transport bunurile la voi?    

Trebuie să aduci bunurile în depozitul nostru. Avem parcare și o zonă mare de încărcare/descărcare.

10. Cât de încăpătoare sunt spatiile voastre?    

Spatiul cel mai mic este de 15 mp. Conform nevoilor tale, îți putem oferi spaitii de la 15 la 1200 mp (50, 60, 80, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 450, 1200 mp).

11. Sunt încălzite spațiile de depozitare/ productie?    

Spatiile noastre sunt impartite in spatii încălzite si spatii neincalzite. Depinde de spatial solicitat.

12. Cât de înalte sunt spatiile pentru depozitare/productie?   

Spatiile situate la demisol au inaltimea de 2,5 m, parter au înălțimea de 2.5 – 3 m, iar cele de la etajul 1, măsoară 2.5 m înălțime.

13. Ce fel de metode de securitate există?    

Primul lucru pe care îl avem în minte este securitatea spatiilor. Îți vor plăcea aceste opțiuni de securitate pe care le avem. Beneficiezi de cheie de acces pentru a intra în perimetrul nostru securizat. Clădirea are supraveghere 24/7 si este dotata cu gratii de protectie a geamurilor . Totodată, tu ești singurul care are acces la spatiul tau , care este încuiat cu propriul tău lacăt. Acesta este personal și numai tu deții cheile.

14. Care sunt actele necesare pentru a semna contractul?   

Pentru a semna un contract, ca persoană fizică, ai nevoie doar de un act de identitate (CI, pașaport sau permis de conducere). Pentru companii, sunt necesare următoarele acte: copie a Certificatului de Înregistrare a firmei și o copie a cărții de identitate a administratorului. În cazul în care nu sunteți dumneavoastră administratorul firmei, va trebui să aduceți și o împuternicire semnată și ștampilată.

15. Cum îmi plătesc chiria?    

Vom factura lunar, cu plata în avans.

16. Ce este inclus în preț?   

Prețul specificat de noi include chiria lunară. O garanție returnabilă, se achită la începutul perioadei de depozitare și se returnează după încheierea contractului.

17. Oferiți discounturi?    

În funcție de gradul de ocupare și de cerere, avem oferte speciale pentru spatii variate.

18. Cum functionează promoția “0,5 euro”?    

Dacă doriți să închiriați pentru o perioadă de minimum 1 an, puteți să profitați de oferta noastră de 0,5 euro/mp, în prima lună.
Termenii și condițiile acestei oferte:

  • Oferta este disponibilă în limita gradului de ocupare
  • Se percepe garanție returnabilă la finalul contractului
  • Toate ofertele au o perioadă minima de închiriere de 12 luni calendaristice
  • Oferta e valabilă pentru noii clienți
  • Ofertele și prețurile se pot schimba la discreția Parc Industrial si de Afaceri
  • Plata se face în avans
  • Această ofertă nu se poate cumula cu o alta

19. Care este perioada minimă de închiriere?    

Perioada minimă de închiriere este de 6 luni . Poți închiria atât cât dorești, neexistând o perioadă maximă prestabilită.

20. Ce metode de plată sunt disponibile?    

Acceptăm plata cu numerar sau prin transfer bancar în RON sau EURO la cursul BNRO al zilei respective.

21. Pe ce perioadă pot inchiria spatii in Parc Industrial si de Afaceri?    

Poți inchiria cât timp dorești. Nu există o perioadă maximă pentru depozitare.

22. Îmi pot transfera lucrurile dacă am nevoie de mai mult sau mai puțin spațiu?    

Te poți muta cu ușurință în altă spatiu oricând, în funcție de necesitățiile de depozitare și de disponibilitatea altor tipuri de spatii.

23. Cum anulez contractul de închiriere?

Contractul este semnat pe termen limitat sau nelimitat, iar pentru rezilierea acestuia trebuie să trimiți o notificare. Notificarea se face în scris – prin fax, poștă sau email.

24. Cum returnez spatiul?    

În ultima zi de contract, împreună cu un reprezentant Parc Industrial si de Afaceri, vei verifica și semna protocolul de returnare.

25. Cum mi se returnează garanția de securitate?  

Garanția se returnează în termen de două săptămâni de la încetarea contractului, daca spatiul de depozitare nu este deteriorat si daca nu există restanțe.

26. Este cineva cu care pot vorbi dacă există probleme?    

În permanență va exista un angajat disponibil în timpul orelor de program (8:00-16:30). Dacă ai nevoie de asistență în afara orelor de program, există puncte de ajutor localizate la intrare de unde vei fi redirecționat către un angajat ce te va putea ajuta.

27. Cine este Parc Industrial si de Afaceri?   

Parc Industrial si de Afaceri este spatiul oferit dezvoltatorilor pentru desfasurarea activitatii de productie, depozitare si birouri.  Având o suprafaţă de aproximativ 15 000 mp, pe trei nivele şi cu peste 400 de spatii disponibile.